UOMA sosiaalipalvelut; työtä lapsiperheiden, lasten ja nuorten kanssa jo viiden vuoden ajan!

Kesällä 2021 UOMA sosiaalipalvelut täytti yrityksenä viisi vuotta, vuosipäivää vietettiin tiimissä osin lomien ja osin kiireisen työn tekemisen merkeissä, koronatilanne ei vielä mahdollista erityistä juhlistamista mutta asiaan palataan kun se on taas mahdollista ja ajankohtaista.

Kuluneet viisi vuotta ovat olleet UOMAn kannalta mahdollisuus tuoda osansa lastensuojelu- ja lapsiperhepalveluiden kentälle niin Päijät-Hämeessä kuin Pirkanmaallakin, välillä asiakkuuksia on tehty erityisin pyynnöin kauempanakin. Yhteistyöstä niin asiakkaiden kuin yhteistyötahojenkin kanssa on paljon hyviä kokemuksia ja muistoja; niistä on hyvä ammentaa myös tuleviin vuosiin.

Merkkipäivän kunniaksi nettisivuja on uudistettu ja täältä löytyy nyt mm. uusia ajantasaisia kuvia UOMAn toimitiloista!

Syksy tuo tullessaan UOMAn tiimille paitsi arkea asiakastyön parissa myös työn ja osaamisen kehittämistä koko tiimin koulutuksen merkeissä. Olemme myös mahdollisuuksien mukaan mukana lastensuojelupäivillä.

Aurinkoisia syyspäiviä UOMAn toimistolta!